Poolse Taal

Poolse tolk

 

Wees altijd bereid alle talen te spreken Er zijn tien persoonlijke landstalen (officiële, officiële talen en ook de officiële talen van de Europese Unie) en de basisvereisten voor wie een paspoort in elk van deze talen wil verkrijgen zijn Russisch, Tsjechisch, Kroatisch, …

Wat is de basisvereiste voor de Poolse tolk? Vrijwel alle buitenlanders die naar Polen komen, hebben een leerpasje nodig om zo nodig als tijdelijke vertaler te kunnen optreden. De Poolse taaleis is een minimumniveau van bekwaamheid. Een certificaat van de doelstellingen van de vereisten is E-5. Het is een document dat kan worden afgegeven na ontvangst van de nationaliteitsgoedkeuring van de buitenlandse missie. Het vereiste Poolse taalniveau bedraagt twee modules, afhankelijk van het land van herkomst van de reiziger. De twee modules worden alleen uitgebreid in tijden van crisis of ernstige noodsituatie. De minimumduur van de toetredingscursus voor de taal is ten minste 1-2 jaar, afhankelijk van het land van herkomst van de familie en de omstandigheden waarin aan de eis wordt voldaan. De Poolse taal is verdeeld in 10 officiële takken. De Poolse taalgroepen kunnen worden ingedeeld in Basis, Intermediair, Gevorderd, Historisch, Nationaal corpus en Historisch schrift. De basis- en middelbare taalniveaus kunnen worden bereikt door een cursus van vier (of meer) maanden, maar alle middelbare taalniveaus vereisen een cursus van ten minste een jaar. De door de buitenlandse missie vastgestelde kwalificatie bestaat uit een voldoende of een bewijs van voltooiing van de doelstellingen van de Poolse taaleis, een vertaalgetuigschrift en een bekwaamheidsattest. Voor het leren van Pools op school is een voldoende cijfer voor alle vakken vereist.

Waarom zou ik Pools kiezen? Het leren van een taal is een van de belangrijkste factoren voor uw succes in Polen. De Poolse taal geniet nog steeds een groot belang en is zeer populair voor internationale communicatie. Bovendien zullen diegenen die Pools willen spreken, vooral in het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, co-logies en zakelijke samenwerking, ook veel profijt hebben van deze taal. De taal wordt zo veel gesproken dat veel buitenlanders de taal al lange tijd vloeiend spreken. Het is mogelijk om Polen te ontmoeten in elk deel van het land. Al deze mensen kennen en spreken graag Pools. Dus op welk taalniveau u zich ook bevindt, wij hebben de taal die u verdient. Leraar Pools. Wonen in Polen Het is mogelijk om naar Polen te verhuizen zonder werkvergunning. Als u een Amerikaans/Canadees/Australisch staatsburger bent en u in Polen vestigt, kunt u een gratis werkvergunning aanvragen. Deze aanvraag kan in elke functie worden ingediend, hoewel het over het algemeen bevredigender is voor een tutor om op school te werken. Welke talen moet ik leren? Er zijn twee algemene vakken waarvoor mey onderwijs vereist is. De eerste is de taal van het dagelijkse leven van de straat. De tweede is de danstaal. Deze worden door een aantal vrouwenverenigingen en scholen gesproken. Woordenschat, spelling en uitspraak zijn de belangrijkste zaken. Omgekeerd is eerste hulp in alle landen bekend en wordt in Polen veel gebruikt als handleiding voor kandidaten die door een arts worden gezien. Poolse taalschool. Om u te adviseren over de mogelijkheid van een Poolse taalschool in Polen, hebben we een e-mailé met alle informatie die u nodig zou hebben. Polski blog. Deze pagina wordt hoofdzakelijk gebruikt voor Pools taalnieuws, maar bevat ook andere informatie en wij moedigen u aan om het af en toe te bezoeken. U kunt het hier vinden: Pools “nieuws” blog

Extra nuttige pagina’s voor Poolse taalleerders zijn ontworpen voor uw gemak in het geval dat u onze pagina’s en e-mails wilt opmaken (met alle noodzakelijke accenrals), artikelen wilt vertalen naar een andere taal of uitleg wilt geven over de Poolse taal. We zouden blij zijn als u er gebruik van maakt en andere vriendelijke leden van het forum zullen u graag helpen.

Alle hierboven gelinkte pagina’s zijn alleen beschikbaar in het Pools. Als u een andere taal kiest, moet de hele pagina in die taal zijn opgemaakt.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.