Online training – wat u moet weten

BHV training

 

BHV training.
BHV training is geschikt voor mensen met een drukke agenda die niet naar de reguliere lessen kunnen komen. Als u bijvoorbeeld in ploegendienst werkt, moet u misschien elk half uur een lunchpauze nemen om lessen bij te wonen. Bij sommige online trainingen kunt u uw situationeel bewustzijn en beoordelingsvermogen bijhouden en de ernst van een situatie inschatten.

Shifting Work Syndrome.

Sommige docenten zijn voorstander van het “shifting work syndrome”. Het is een opvatting dat mensen moeite hebben om met verandering om te gaan of flexibiliteit op het werk te tonen. Ploegendienst kan bij mensen nervositeit veroorzaken wanneer zij hun werktijden niet kunnen voorspellen of moeten overwerken. Uit het onderzoek Working Oddments in 2003 bleek dat bijna een op de acht bedrijven in het Verenigd Koninkrijk geen controle had over de werktijden en niet in staat was de Britse beroepsbevolking van werk te voorzien. Meer dan de helft zei dat het ‘bijna’ of ‘meestal’ niet kunnen werken of ‘bijna’ iets moeten doen hen stress bezorgde.

behendigheid.

Behendigheid is nauw verbonden met vloeiendheid. Ook hier kan het worden gezien als een mengsel van aanleg en ervaring. Er bestaat een sterk verband tussen coaches en fysieke prestaties in de sport. Een voorbeeld hiervan zijn de beroemde voetbalclubs die met een tap-up spelen. Wat is tap-up? Dit houdt in dat enkele behendige voorwaartsen hun lichaam in een vaste positie laten glijden om ofwel een pass van de ontvanger te ontvangen of een verdedigende tackle af te weren. Behendigheid is een goede eigenschap om te hebben tijdens het spelen op meters van het doel. Veel sportcoaches vinden dat een speler behendig genoeg is, maar met een gebrek aan behendigheid en frames, mist in de positionering wat een turnover kan veroorzaken.

Omslag 3.

Cover 3 is een dekkingshell die beter past bij de concepten en principes van fluid tactics. In plaats van zich te concentreren op de principes van cover 3, maakt fluid tactics ook gebruik van de principes van cover 3. Bijvoorbeeld een frontlinie zal verdedigen tegen zowel inderdaad penetrerende bewegingen als lange passes. Voorbeeld van een cover 3 code zou zijn “91 dec trail radii”. Dit geeft aan hoeveel yards de ontvanger verwacht wordt te dragen. Om dit meer verwarrend te maken voor het verdedigende team zal hij een aantal verschillende nummers dragen die de verschillende routes aangeven die hij kan lopen. Dus in plaats van te vragen “hoeveel yards”, zal je vragen “welk aantal yards”.

Lees meer:

Bedrijfshulpverlening

Reanimatiecursus

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.