Hoe om te gaan met je peuter

Tafelmanieren

 

 

 

 

 

Het is ook een basisrichtlijn dat wanneer je je kind voedt, hij zijn handen bij elkaar moet houden.

Vervolgens leert uw peuter in een rubriek tafelmanieren de verschillende manieren die er zijn om te zitten en te eten.

In plaats van het eten in haar kom te gooien als ze klaar is met eten, zet haar eten rustig in de serveerschaal op tafel.

Als je met je kleintje eet, moet je beide handen veilig houden, dus laat hem de lepel niet oppakken. Leg hem gewoon op je schoot.

Als je kleintje klaar is, wil hij niet aan tafel blijven zitten. Hij wil misschien wel babyzitten aan tafel, maar alleen totdat jullie allebei klaar zijn met eten, en blijf aanpassingen doen om de tafel daarna schoon te maken.

12. Eetkamer Etiquette

Eetkameretiquette is de etiquette die wordt beoefend in de eetkamer – dat wil zeggen, de eettafels in uw huis. In theaters, films, restaurants, hotelkamers, enzovoort, valt de eetkameretiquette over het algemeen in twee orden uiteen: de eerste, die het soort zitplaatsen, tafelmanieren en eetplaatsen omvat, en de tweede, die het gedrag van iedereen aan tafel, inclusief de ouders, in de praktijk brengt.

Afgezien van de basale tafelmanieren, om uw kind niet te laten weglopen van een gedrogeerde en opgegeten theeschuimer of een pedante Hamlet, en zelfs wanneer u zich ervan bewust bent dat uw kleintje suiker nodig heeft, is het belangrijk dat u zich gedraagt als een verfijnde gast. Als je een glas water meeneemt, moet je het meenemen en buiten de eetzaal opdrinken.

Tot slot, let goed op wie er in en uit uw eetkamer gaat. Zit u altijd in de eerste kamer? Bedient u uw peuter voordat u gaat zitten eten? En daarna?

Hier zijn wat algemene richtlijnen voor eetkamer etiquette als je op je peuter trakteert.

13. In geval van twijfel, voeg jujubes toe

Het mengen van fruit- en groentesap (als een van beide geschikt is) met poedersap/poedersap voor uw peuter zal zowel handig als leuk zijn.

14. Tafelmanieren met je peuter

Wat moet je doen als de gastheer je peuter verrast door midden in het gesprek de kamer binnen te komen? Als ze zegt: “O, ik kom alleen maar voor jou, we zijn aan het eten!”, dan zit je op de goede weg. Anders, als ze komt terwijl hij van je af staat, kun je het beste in de eetstoel bij het raam gaan zitten en wachten tot ze klaar is.

Wat als een bezoeker niet in jouw kamer wil zitten? Ga dan in de kamer van die persoon terwijl hij naar de vloer staart. Sociale etiquette moet van tevoren worden vastgesteld. Zo is het nu eenmaal.

15. Geld Etiquette met uw peuter

Het systeem van geldtransacties is veel anders dan dat van volwassenen, dus als je er met je peuter mee omgaat, is het belangrijk om het verschil te begrijpen. Gelukkig zal zijn begrip snel rijpen op deze leeftijd.

Zorg ervoor dat je voorkeuren instelt (om elkaar niet voor de voeten te lopen).

Sommige kinderen geven de voorkeur aan geld dat uit kleine bedragen bestaat, zoals munten en cheques.

Andere kinderen zijn bang om een bank binnen te lopen en moeten beschermd worden door een miljardenvoorraad in de slaapkamer van een huis waar ze te oud voor zijn, dus weigeren ze met geld om te gaan.

Sommige kinderen voelen zich helemaal niet op hun gemak met geld, maar omdat ze het per se willen uitgeven, is het beter om te doen alsof het geen waarde heeft. Wees even voorzichtig met hun dagelijkse budget – dat verrassend genoeg een geldaangelegenheid is en dat ook blijft tot op volwassen leeftijd.

16. Een andere best-practice in de omgang met je peuter is ervoor te zorgen dat hij weet waar het toilet is. Als je de locatie moet onthullen, vertel het ze dan. Nu ben je klaar voor de badkamer wedstrijd leeft!

17. Foto Etiquette met uw peuter

Denk eraan: maak de foto met beide ogen open. Maak geen foto als je misschien bevriest.

18. Geef geen kindershows tijdens de nachtdiensten in de jeugdgevangenis.

BabyTV duurt lang, maar het doet wat de meeste kindershows doen: HET WACHT UW TALK SUPER PERFECT TE ZIJN. In de geest van baby haat alles, zorg ervoor dat je afziet van alle voetbal de dag dat je dood verkeerd bent. Hoe dan ook, het is nooit een goed idee om laat op te blijven om geen kind te missen en/of het gebrul van honderden mensen te horen lachen om jouw idee (zie ons foto-etiquette onderwerp).

lees meer:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *