Veldenenwegen

algemeen

Hoe koop ik een fiets?

wpadmin

Bike repair Amsterdam

 

Nederland zal nog steeds professionele mecaniciens inhuren, vooral voor racefietsen. Voor cyclocross- en toerfietsen zal de Zweedse fietsuitrustingsfirma TDI (General Cycle) de beste bescherming voor uw fiets bieden, en u de best mogelijke service bieden. Hier is een goede beschrijving van TDI in het VK , en een verdere beschrijving van hun Engelse website.

Kijk op deze en al dergelijke pagina’s, of probeer het liever zelf, en zoek uit wie deze mensen zijn.

Wil je weten of een Quicken patroon je banden kan doorsnijden? Je hebt een bike repair shop nodig die een professional is op Rubber-Tech foto’s

Wie vervaardigt fietsen in Nederland?

U kunt hier elke fabrikant van fietsen kiezen, en u hebt waarschijnlijk gelijk als u de prijzen vergelijkt. Over het algemeen worden de fietsen die in Nederland worden gemaakt en verkocht, gemaakt door een paar bedrijven, wat betekent dat u niet gebonden bent aan de grootste en beste, maar eerder een beetje een koopje met een vergelijkbare fiets voor de prijzen.

U kunt hieronder ook aanbevelingen vinden over het TYPE en het BEDRIJF van de Fiets. Merk op dat de “REVIEW” functie is uitgeschakeld voor de bovenstaande bedrijven in BelgiĆ«, en ook in Duitsland.

Als u zich afvraagt welke fietsen u het beste kunt kopen, is het beste uitgangspunt deze pagina voor gevonden fietsen voor fabrikanten. Het geeft nuttige informatie, en misschien wel de meest bruikbare notaties. Als u een COMPLETE fiets wilt kopen, kunt u het beste naar de Fietsfabrikanten gaan.

Veel fietsmerken hebben het woord “Fiets” in hun naam, zoals “Nederland”. “Noren” betekent in het Nederlands “Nederland”.

Fietsgieterij beveelt aan

Een paar tips om de juiste fabrikanten te kiezen

Misschien bent u daar in de war, of anders moet u weten dat “Bicycle Foundry”, “Zily”, “Banzon”, “Ever-The-Way”, “Gamma” en “Microfyre” de aanbevolen fabrikanten zijn voor het bovenstaande informatieve artikel.

Ignacy concludeerde dat als u besluit een bepaalde fabrikant te kopen en u niet zeker weet welke fiets u wilt, probeer het dan samen met Bicycle Foundry te bekijken. Sommige fabrikanten zijn daar al beoordeeld, terwijl andere dat niet zijn. Een “aanbevolen” is er als de fabrikant in absolute black box is, waar er, hopelijk, heel weinig informatie wordt gedeeld. Bij sommige fabrikanten krijg je wat uitleg, en moet je twee dingen beslissen: (1) is deze fiets ook particulier te koop? en (2) is het mogelijk dat je hem voor 200-300 euro over-geanalyseerd en “wilde ik echt een X” koopt? Dit is wat dat betekent: in principe heeft de fiets die je ziet deze kenmerken en of waarden. Lame. In het algemeen betekent het meer, en daarom moet worden gekocht met aanzienlijk meer moeite, planning, en motivatie om het je eigen te maken. Wat bevestigt voor u dat dit een goede zaak voor u is, en dat u genoeg geld hebt voor enige tijd? Zo niet, dan kunt u de kritiek navragen bij bekende dealers en consumenten van fietsen..

Fietsgieterij beveelt aan

Een paar tips bij het winkelen voor een goede fiets (algemeen) – Informeer bij een dealer (die specifieker zal zijn in de vraag die gesteld is). Als u een fiets wilt kopen met een specifiek detail, niet daar, vooral in Nederland, kunt u beter een tweedehands kopen.

Hoe vindt u een dealer – Een dealer zal een fiets voor u meenemen, voor welke prijs dan ook, omdat hij gelooft dat u de fiets serieus neemt. In dit artikel wordt uitleg gegeven door een kleine fietshandelaar in Nederland. Dit is geen definitieve lijst, slechts representatief voor een klein deel van de in Nederland gevestigde fabrikanten. Nogmaals, het is extra aan te raden om ook eens te kijken bij Bicycle Foundry.

Schema’s, pagina’s, beschrijvingen en artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd door de auteur: Van Poortvliet.

Lees meer:

Mobiele fietsenmaker Amsterdam

Fietsenmaker Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top