hartje

 

 

 

 

 

Wanneer wordt het gebruikt? Het apparaat wordt gebruikt bij een noodgeval waarbij het hart niet goed werkt. De AED is groot en omvangrijk, en wordt meestal in een ziekenhuis bewaard.

Er waren altijd al manuele snufjes om het hart te helpen. Pijn op de borst, ademhalingsmoeilijkheden, hartkloppingen, en de andere symptomen houden rechtstreeks verband met de werking van het hart. Dat is de reden waarom de AED werd uitgevonden. AED’s zijn volledig niet-invasief en hebben een laag risico. De schokken produceren slechts een beetje warmte, die snel kan worden vervangen door farmaceutische vloeistoffen.

Er waren een paar problemen met de ouderwetse hartmonitors. Het kon een paar minuten of uren duren voordat het hart weer in zijn normale ritme kwam. Soms keerde het hart te snel terug. Dit werd “fibrillatie” genoemd. Het hart kon ook een schok toedienen, soms te veel, waardoor de patiënt schade opliep. Dat werd ook wel “atropie” genoemd. Het belangrijkste kenmerk van de AED is dat hij de polsslag, of hartfrequentie, van de patiënt kan meten, en de kracht die op het hart wordt uitgeoefend.

Elke minuut worden er 50.000 succesvolle procedures uitgevoerd op deze AED’s. Het duurt slechts 10 minuten of zo om de hartmassage van een patiënt te doen. Niet alleen zijn artsen opgeleid om de AED te gebruiken, zij worden ook aanbevolen om hem te gebruiken. Momenteel worden er naar schatting bijna 2 miljoen behandelingen per jaar uitgevoerd. Veel eerstehulpdiensten beschikken niet over de apparatuur of de opleiding om AED’s te gebruiken, dus gebruiken ze die alleen bij ernstige noodgevallen.

Hoe gebruik je een AED?

De AED is een vorm van vroegtijdige behandeling van trauma. Het is niet bekend hoe lang een mens zonder voedsel of zuurstof moet zitten, maar met deze apparaten kan de behandeling worden voortgezet tot er hulp kan worden gehaald.

De AED is makkelijk te gebruiken. Hij heeft aanwijzingen en een knop. Je drukt erop, of je gaat bij de knop staan. Bijna elk AED bedrijf zal ook een training geven, samen met het apparaat. Het bedrijf geeft reanimatietraining samen met het gebruik van de AED. U hoeft geen gebruik te maken van de AED om de reanimatie te gebruiken. Het werkt met natte en droge reanimatiebeademingen.

Er zijn veel verschillende soorten AED’s. Ze zijn ontworpen voor gebruik in een verscheidenheid aan omgevingen, zoals:

– veldscholen

– ziekenhuizen

– schools

– kantoren

– vervoer

– winkels

Het is belangrijk dat het bedrijf dat de AED apparatuur levert ook het volgende biedt:

– betrouwbare apparatuur

– nauwkeurige defibrillatie-adapter

-aques voor gemakkelijk vervoer

– adequate onderdrukker

– batterij – specifieke leeftijd batterijen

De reddende genade van elke AED is het feit dat er veel verschillende soorten AED’s kunnen worden gebruikt. Elk AED bedrijf voert meestal een verscheidenheid aan modellen en modellen van hetzelfde merk. Het kiezen van het beste bedrijf is de sleutel tot het vinden van de meest betrouwbare aanbieder van AED apparatuur. AED aanbieders zijn meestal te vinden in grote ziekenhuizen met een breed scala aan specialismen. Het is de moeite waard om op het web te zoeken naar de meest betrouwbare bedrijven die deze apparaten aanbieden. Een eenvoudige Google-zoekopdracht zal een lijst opleveren van websites die deze apparaten aanbieden.

lees meer:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *