Car Wrap

auto wrappen prijs

Als u van plan bent een nieuwe auto aan te schaffen of een auto wilt leasen, dan raden wij u aan even verder te lezen. Het kan u geld besparen.

De laatste 10 jaar is de car wrap enorm populair geworden. Ondanks het feit dat het nu illegaal is om reclame te maken op een voertuig, (het is ook illegaal om anti-auto afbeeldingen te maken), blijft de car wrap nog steeds populair. Waarom? Nou het is moeilijk uit te leggen- ik zal proberen het uit te leggen.

Ten eerste neemt het minder ruimte in, en ongeacht de kleur van uw auto (vrijgesteld van de wet omdat het wordt gezien als onderdeel van de ‘carrosserie’ van uw auto), de car wrap zal de perfecte pasvorm hebben. Zelfs als u oorspronkelijk geen car wrap fan bent zult u het concept zeer vertrouwd vinden.

Hier is waar je aan moet denken. Wanneer een bedrijf een auto wil wrappen, ‘wikkelen’ ze letterlijk de auto in de folie. Omgekeerd, als je een auto van onder bekijkt en een wrap ziet, zie je een naadloze overeenkomst. Het is bijna onzichtbaar. Heb je ooit ergens anders een naadloze overeenkomst gezien?

Nu “wrapping” illegaal is, vereist de wet dat het materiaal op een specifieke manier wordt aangebracht, dat ervoor wordt gezorgd dat er een minimumlaag is van de lak (bekend als de “hydro”, die in feite de lak is die werd gebruikt om de auto oorspronkelijk te bedekken), en er is ook een bezorgdheid over het milieu.

De aanbrengmethode is eveneens gepatenteerd. Het gaat erom een materiaal (in dit geval car wrap) op de auto aan te brengen. Het wordt voorgeperst op een speciale plastic film en vervolgens via een speciaal mechanisme over de auto getransporteerd. De carwrap wordt dus zo geproduceerd dat hij in wezen wordt “ingepakt”.

De voordelen van de car wrap zijn vooral de reden waarom het publiek er gek op is. Volgens een artikel van de BBC zijn deze advertenties niet in het voordeel van de verkoper, het bedrijf, noch van het milieu. Het laat de auto eruit zien als een nieuwe auto en helpt ook bij de verkoopprijs. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een gespoten auto of een bedrijfswagen met bedrijfskleuren, is een car wrap ongelofelijk goedkoop en kunnen partijen (Renault bijvoorbeeld) daadwerkelijk aansprakelijk worden gesteld voor de auto als zij onbewust een voertuigwrap zouden aanschaffen.

Car wrap advertenties omvatten ook slanke grafische detaillering van de auto. Zodra een online aankoop is gemaakt van een van deze bedrijven advertentieruimte dan het bedrijf direct creëert wat in wezen een grote, bewegende billboard. Hoe goedkoop is goedkoop als je een auto kan bewegen een luttele acht mijl? Hoewel deze advertenties zou kunnen bepalen voertuigen moeten worden geschilderd de kleur van de advertentie, is er nog steeds een grote kans dat de auto die je dacht was gewoon een andere auto op de weg zal blijken te zijn gewoon de een.

Auto reclame kan een integraal aspect van de strategie van elk bedrijf voor marketing zijn als het goed gedaan. Dit gezegd hebbende, de belangrijkste kwestie is het verkrijgen van de steun van een dergelijke invloedrijke bevolking. Met dergelijke verbazingwekkende stukken van marketing een auto kan met succes worden gekozen als de winnende bieder omgeving. Zo presenteren het idee van het winnen van het bod omgeving door middel van reclame effectief. Lees verder.

Als u nieuw bent in het idee van het gebruik van car wrap, het concept is vrij eenvoudig. Reclame maken voor een auto die gewrapt is kan op verschillende manieren voordelig zijn voor uw bedrijf. Niet alleen laat deze vorm van reclame u toe om in te spelen op een potentieel groot publiek, maar het laat u ook toe om een wegenkaart van uw bedrijf te creëren. Door het verspreiden van het woord dat je niet alleen uw naam en bedrijf bekend, maar de advertentie kan ook becomeostentimes een vorm van reclame voor u of uw bedrijf. Elke week als uw advertentie komt van de televisie of de krant, iemand is het doorgeven van de informatie langs om hun vrienden, collega’s en medewerkers in een poging om u te overbieden voor uw Next Big Thing. Hoe meer mensen van uw bedrijf afweten, hoe groter de kans dat u mee kunt dingen naar de volgende biedingsoorlog.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *